Twee extra shows voor Adele in Ziggo Dome

Adele geeft volgend jaar twee extra concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartjes voor de eerste shows op 1 en 3 juni waren vrijdagochtend in een mum van tijd uitverkocht. Volgens een woordvoerder van organisator Mojo waren de tickets binnen een halfuur weg.

De Britse zangeres staat nu ook op zaterdag 4 juni en maandag 6 juni in de concertzaal. De voorverkoop voor deze extra concerten begint maandag 7 december om 10.00 uur. Volgens de zegsman blijft het bij deze vier shows, omdat er niet meer ruimte is in haar agenda. Ook in het Verenigd Koninkrijk, Zurich en Antwerpen zijn nieuwe data aangekondigd vanwege de overweldigende belangstelling.

Fans kwamen vanwege de grote belangstelling vrijdagochtend eerst in een wachtrij op de kaartverkoopsite Ticketmaster. Rond 10.15 uur verschenen de eerste berichten op Twitter dat mensen tickets hadden gescoord. Tegen 10.30 uur kwam het bericht dat alle kaartjes waren gereserveerd en niet veel later dat de shows zijn uitverkocht.

Op websites als Seatwave.nl werden al direct tickets aangeboden voor veel hogere prijzen, waarvan de duurste tot nu toe voor 749 euro per stuk. Ook op Marktplaats doemden de eerste advertenties met duurdere kaarten al op.

Adele bracht vorige maand haar langverwachte nieuwe album 25 uit. De single Hello was direct een hit.

Twee extra shows voor Adele in Ziggo Dome
Twee extra shows voor Adele in Ziggo Dome (Foto: BuzzE)