'Dierenbescherming onderzoekt hond Kylie'

De dierenbescherming in Los Angeles doet onderzoek naar de hond van Kylie Jenner. Bij de dienst zijn verschillende klachten binnengekomen over hoe de realityster met het beestje omgaat. Het halfzusje van Kim Kardashian zou haar hondje genaamd Bambi namelijk verwaarlozen, meldt TMZ.

De klachten zijn bij de dierenbescherming binnengekomen naar aanleiding van een filmpje dat Kylie van haar twee hondjes online heeft gezet via Instagram. Een van de hondjes zou er in het filmpje 'eng dun' hebben uitgezien, aldus TMZ.

Hoeveel klachten er precies zijn binnengekomen wil de dierenbescherming niet tegen de website zeggen. Ze laten weten dat één klacht al genoeg is om een onderzoek te starten. Als er inderdaad bewijs wordt gevonden van verwaarlozing zou de hond in beslag kunnen worden genomen.

De website schrijft dat het type hond van Kylie, een Italiaanse windhond, van nature erg slank is. TMZ heeft met een aantal experts gesproken en de beelden laten zien. Zij zouden geen verwaarloosde hond hebben gezien in de video.

'Dierenbescherming onderzoekt hond Kylie'
'Dierenbescherming onderzoekt hond Kylie' (Foto: BuzzE)