FOK! Wat een weer: alweer geen weer

Welkom in december! We trappen de laatste maand van het jaar af met regen. Gisterenavond gold voor de kustprovincies nog een code geel, maar vandaag kleurt de landkaart op knmi.nl weer mooi groen. Later op de dag wordt het vanuit het westen wat droger en is er de mogelijkheid dat de zon nog even doorbreekt. De temperaturen liggen tussen de 10 (noordoosten) en 14 (zuidwesten) graden. De vrij krachtige wind komt vandaag uit het zuidwesten. 

Duco maakte deze foto tijdens zijn vakantie door Zuid-Afrika. De foto is genomen op de Tafelberg. De gele bloemen zijn protea's; de nationale bloem van Zuid-Afrika. Wat een uitzicht! 

Adembenemend uitzicht (Foto: Duco)
Adembenemend uitzicht (Foto: Duco)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1572 werden tijdens het Bloedbad van Naarden 700 inwoners van Naarden vermoord door de Spanjaarden, onder leiding van Don Frederik

* In 2006 werd op Basisschool 't Klimop in Hoogerheide de 8-jarige Jesse Dingemans vermoord. 

* In 1953 bracht Hugh Hefner het eerste nummer van de Playboy uit. Het blad verscheen in een oplage van 70.000 stuks. 

* In 2006 was De Cock en de onzichtbare moordenaar te zien op televisie. Het is de laatste aflevering van de misdaadserie Baantjer