[eSports] Teams International Allstar Event 2015 bekend

Rusland heeft het League of Legends International Wildcard Allstars toernooi gewonnen en plaatste zich daarmee voor het International Allstars toernooi. Rusland werd in de 5v5-competitie tweede, maar omdat het 1v1-toernooi door de Russische speler Kira werd gewonnen, kon Turkije, dat eerste werd in de 5v5-competitie Rusland niet meer inhalen. Rusland voegt zich hiermee bij Europa, Noord-Amerika, Korea, China en Taiwan.

Het International Allstars toernooi vindt plaats in het weekend van 10 december in Los Angelos in de Verenigde Staten. De zes bovengenoemde regio's zijn verdeeld in twee teams; team Ice en team Fire en nemen het tegen elkaar op om prijzen te winnen voor de regio's die zij vertegenwoordigen. Team Ice bestaat uit de regio's Europa, China en Rusland, terwijl team Fire bestaat uit Korea, Noord-Amerika en Taiwan.

Allstar Event

Spelers
Van alle regio's kon gestemd worden wie de regio vertegenwoordigt. De volgende spelers zijn gekozen door het publiek en worden genoemd van Toplaner, Jungler, Midlaner, Marksman, Support

Team Ice:
Europa: Huni, Amazing, xPeke, Rekkles, kaSing
China: Koro1, Clearlove RooKie, Uzi, Pyl
Rusland: Smurf, Dimajke, Kira, LeX, Dimonko 

Team Fire:
Korea:
Marin, Score, Faker, PraY, Madlife
Noord-Amerika: Dyrus, Hai, Bjergsen, Doublelift, Aphromoo
Taiwan: Ziv, Karsa, ToyZ, Bebe, Olleh