FOK! Wat een weer: wisselvallig

Vandaag krijgen de kustprovincies vooral te maken met bewolking en motregen, het droge Limburg daarentegen maakt nog kans op een beetje zonneschijn. De wind is matig tot vrij krachtig met een temperatuur van 6 tot 8 graden. Morgennacht trekt er een nieuw regengebied over het land heen en kunnen we uitkijken naar een redelijk winderig weekend.

Omdat het toch echt herfst is, een mooi plaatje van qltel bij de rivier De Niers. Dat gebied aan de rechterkant komt een beetje spookachtig op mij over, maar het blijft een prachtige plek!Blaadjes langs rivier de Niers (Duitsland) (Foto: qltel)
Blaadjes langs rivier de Niers (Duitsland) (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 2005 wordt in Amiens (Frankrijk) de eerste (gedeeltelijke) gezichtstransplantatie uitgevoerd.

* In 2014 plaatst het Nederlandse vrouwenelftal zich voor het eerst voor de wereldkampioenschappen vrouwenvoetbal.

* In 2000 wordt in Noorwegen de Laerdaltunnel vrijgegeven voor het verkeer. Met een lengte van 24,5 kilometer is het de langste verkeerstunnel in de wereld.

* In 1773 vergaat het VOC-schip Vrouwe Elisabeth Dorothea vlakbij Callantsoog. 139 bemanningsleden komen om het leven, 6 overleven de ramp.