Jennifer Lawrence moest wennen aan bekend zijn

Jennifer Lawrence werd met haar rol in de Hunger Games-films wereldberoemd. Aan Veronica Magazine vertelt de actrice dat ze veel moeite heeft gehad met de spotlights. "Die plotselinge beroemdheid is overdonderend en soms ronduit eng", aldus Jennifer.

"Ik wilde gewoon acteren; het was nooit mijn bedoeling om zo groot te worden. Ik heb dit beroep niet gekozen voor een supersterrenstatus", legt de 25-jarige ster uit. Inmiddels is Lawrence er een beetje aan gewend dat mensen haar overal herkennen. Ze is het als onderdeel van haar werk gaan zien.

Het blad vraagt Jennifer of het lastiger is om aan de top te blijven dan er te komen. "Ik blijf er sowieso niet", reageert een nuchtere Jennifer. "Op een dag is er een andere Jennifer Lawrence en dat is prima. Dan heb ik er ontzettend van genoten zolang het duurde. Dat is de circle of life, daar doe je niks aan." Tegelijkertijd lijkt Jennifer dat niet heel erg te vinden. "Als ik me de hele tijd moet focussen op aan de top blijven, ben ik geen gelukkig mens."

Lawrence moest wennen aan bekend zijn
Lawrence moest wennen aan bekend zijn (Foto: BuzzE)