Vrouw pijpt dokter en eist 10 K

In het Australische Perth is het proces aan de gang tegen ene Anna Marie Ridley. Zij heeft namelijk een arts oraal verwend. Vervolgens eiste zij van de arts 10.000 dollar.

Dokter Lal had in november 2013 de dag van zijn leven. Toen draaideurpatiënte Ridley binnenkwam, gaf zij hem een kus op de wang. Ook gaf zij hem een dikke knuffel.

Vervolgens vertelde het vrouwtje hem dat hij er lekker uitzag en vroeg hem of zij ook lekker was. Hier wilde de beste man echter niet op ingaan. Geen nood, het vrouwtje ging hierna direct op de knieën. Handig opende Rildey de gulp van de dokter en pijpte hem tot hij sterretjes zag.

"Zoiets had ik nog nooit eerder gemaakt", aldus Lal in de rechtbank. "Gelukkig viel ik niet flauw."

De geile arts hoopte het voorval mee te nemen in zijn graf. Maar helaas: de dame in kwestie chanteerde de getrouwde dokter en eiste 10.000 Australische dollars van hem, anders zou ze een boekje opendoen. Er zat dus niets anders op dan de zaak aan zijn vrouw op te biechten.

Lal ontkent verder zich aan de vrouw te hebben opgedrongen. Zo heeft hij niet aan de punani of de prammen van zijn patiënt gezeten. Het proces is nog in volle gang.