Overwatch officieel naar consoles, komt in drie edities

Tijdens Blizzcon heeft Blizzard bevestigd dat Overwatch inderdaad naar PlayStation 4 en Xbox One komt. Daarnaast hebben ze nieuwe heroes, skins en drie edities aangekondigd voor de game die in de lente van volgend jaar uitkomt.

De eerste hero is D.Va. Zij maakt gebruik van een mech. Wanneer deze mech kapot gaat, vecht ze verder met een light gun en kan ze met haar ultimate ability een nieuwe mech oproepen. De tweede hero is Mei. Zij maakt gebruik van ijs en met haar ultimate ability roept ze een drone op die een gebied bevriest. Alle vijanden in dit gebied bewegen langzamer en krijgen damage. De derde hero is Genji. Hij maakt gebruik van zijn katana en shuriken.

Daarnaast heeft Blizzard drie edities aangekondigd van de game. Overwatch als losse game komt enkel naar pc en komt met alle tot nu toe aangekondigde heroes en een bonus-skin voor de Widowmaker. Deze versie kost 40 dollar. De Overwatch Origins Editie komt ook naar PlayStation 4 en Xbox One en kent hetzelfde als de standaard-editie, maar komt met vijf extra skins en in-game goodies voor de andere Blizzard-titels. Deze versie kost 60 dollar. Als laatste is er de Overwatch Collector's Editie. Deze komt met hetzelfde als de Origins Editie, maar met een extra Visual Sourcebook, soundtrack en Soldier: 76 Statue (Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion, and Soldier: 76). Deze  versie kost 130 dollar.

Is het allemaal wat overweldigend? Bekijk de trailer hieronder dan maar, daar wordt het allemaal getoond.

Overwatch Origins Editie

Overwatch Collector's Editie