'Khloé wil Lamar in afkickkliniek'

Als het aan Khloé Kardashian ligt dan laat haar ex-geliefde Lamar Odom zich snel opnemen in een afkickkliniek. Een insider vertelt aan RadarOnline dat de oud-basketballer dat helemaal niet ziet zitten. "Hij zegt dat hij geen drugsprobleem heeft."

Lamar ligt momenteel nog in een ziekenhuis in Los Angeles. "Maar hij mag waarschijnlijk ergens in de komende tien dagen naar huis", weet de ingewijde. Odom werd onlangs bewusteloos aangetroffen in een bordeel net buiten Las Vegas. Vervolgens zou hij een paar dagen in coma hebben gelegen. Inmiddels zou het dus weer een stuk beter met hem gaan. "Het is nog niet zeker of hij hierna naar een revalidatiecentrum gaat of dat hij naar huis gaat en vanuit daar verder gaat herstellen."

Waardoor Lamar zijn bewustzijn verloor is niet helemaal duidelijk. Hij zou een combinatie van drank en drugs hebben gebruikt. "Khloé heeft gezegd dat ze wil dat hij naar een afkickkliniek gaat. Lamar wil dat niet. Hij zegt dat de hoeren in het bordeel schuldig zijn aan zijn overdosis. Hij zegt dat hij helemaal geen drugsprobleem heeft, hij ontkent alles."

'Khloé wil Lamar in afkickkliniek'
'Khloé wil Lamar in afkickkliniek' (Foto: BuzzE)