Justin Bieber loopt boos weg tijdens optreden

Justin Bieber is geïrriteerd weggelopen tijdens een optreden bij een Noorse televisieshow. Een groepje gillende fans werd de popster teveel, zo is te zien op een video van TMZ.

Bieber zou voor de menigte fans zingen, maar had daar vlak na aanvang al geen zin meer in nadat enkele fans voor het podium de zanger lastig vielen. "Hey wacht, wat doe je? Kom op! Ik zei stoppen", zo klinkt hij geïrriteerd. Hij was in de weer met een handdoek waarmee hij de podiumvloer schoon wilde vegen, maar dit werd hem moeilijk gemaakt door handtastelijke fans die niet van ophouden wisten. "Jongens, laat ook maar. Ik ben er klaar mee. Ik ga de show niet doen", besloot hij voordat hij het podium verliet.

Justin is moe van zijn vele interviews, optredens en promoten van zijn album. "Het is een zware week voor me geweest. Lange dagen, geen slaap.", zo meldt de zanger na op Instagram. "Ik wilde niet gemeen overkomen, maar ik koos ervoor de show te staken omdat de mensen op de voorste rij niet luisterden. Hopelijk begrijpen mensen mijn positie."

Excuses
Of het de juiste beslissing was, betwijfelt hij zelf ook en hij biedt dan ook zijn excuses aan voor de andere bezoekers van het optreden. "Ik los dingen niet altijd op de goede manier op, maar ik ben ook maar een mens en werk eraan om beter te kunnen reageren. Sorry voor alle mensen achterin, degenen die ik heb teleurgesteld en de mensen van televisie. Ik maak het volgende keer goed."

Een dag eerder was Bieber nog in Spanje waar hij ook zichtbaar vermoeid wegliep nadat Spaanse radio-dj's hem verzochten mee te werken aan een ludieke YouTube-video.