'Khloé wil pauze van realityshow voor Lamar'

Khloé Kardashian wil zich tijdelijk terugtrekken uit de realityserie Keeping Up With The Kardashians om zich volledig te wijden aan het herstel van Lamar Odom. RadarOnline meldt dat Khloé haar moeder Kris Jenner heeft verteld een pauze van de camera's te willen.

Khloé zit sinds Lamar vorige week bewusteloos in een bordeel werd aangetroffen non-stop aan het ziekenhuisbed van haar ex. Maandagavond vergezelde ze hem in een medische helikopter van Las Vegas, waar hij werd gevonden, naar Los Angeles, waar hij zijn herstel voortzet.

Kris zou echter niet zo blij zijn met het besluit van Khloé, die een belangrijk onderdeel uitmaakt van de populaire realityserie over de familie. "De rest van de familie maakt zich ook veel zorgen nu Khloé haar leven heeft stilgezet voor Lamar", meldt een insider. "Het herstel kan maanden duren."

Khloé en Lamar zijn al sinds 2013 niet meer samen, maar officieel is hun scheiding nog niet rond. Khloé heeft in meerdere interviews toegegeven dat ze nog steeds veel houdt van de basketballer, die tegen het einde van hun huwelijk werd betrapt op vreemdgaan en drugsgebruik.

'Khloé wil pauze van realityshow voor Lamar'
'Khloé wil pauze van realityshow voor Lamar' (Foto: BuzzE)