'Toestand Lamar Odom verslechtert'

De toestand van Lamar Odom is nog niet verbeterd. TMZ schrijft zelfs dat het wat slechter gaat met de oud-NBA-speler die sinds woensdagochtend in een ziekenhuis in Las Vegas ligt.

Artsen hebben de familie van Odom verteld dat als zijn toestand zo blijft de kans op herstel steeds kleiner wordt. Bronnen vertellen de website wel dat Lamar woensdag kort in de hand van Khloé, zijn ex-vrouw, heeft geknepen. Dat zou iedereen hoop hebben gegeven, maar doktoren zeggen nu dat dit ook een reflex van Lamar kan zijn geweest.

Dezelfde bronnen laten weten dat Lamar donderdagochtend nog geen verbetering laat zien. Een aantal van Lamars organen zouden inmiddels niet meer werken.

Odom werd in de nacht van dinsdag op woensdag bewusteloos aangetroffen in een bordeel in de buurt van Las Vegas. Daarop werd hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk wat er met Lamar aan de hand was, maar verschillende media melden dat Odom cocaïne en een natuurlijke variant op viagra had gebruikt.

'Toestand Lamar Odom verslechtert'
'Toestand Lamar Odom verslechtert' (Foto: BuzzE)