Geert zou weer meedoen aan Boer zoekt vrouw

Boer Geert kijkt positief terug op zijn deelname aan Boer zoekt vrouw. "Ik zou het zó weer doen", zegt de 65-jarige groente- en fruitteler in De Telegraaf.

Geert vond alle aandacht die hij kreeg als gevolg van de datingshow voor boeren niet altijd fijn. "Nou, ik ben niet snel op de kast te jagen. Maar ik kreeg op een zeker moment zo veel aandacht... Dat vond ik lastig om mee om te gaan, ja. Ik kon geen stap meer zetten zonder te worden aangesproken."

Dat had ook gevolgen voor zijn relatie met Hetty, die Geert leerde kennen dankzij Boer zoekt vrouw. "Toen het met Hetty serieuzer werd, konden we alleen thuis samen zijn. Verder nergens, want dan waren er altijd wel mensen die op ons afkwamen. Op een zeker moment wenste ik wel dat we samen op een eiland zouden zitten, gewoon om alleen te kunnen zijn. Gelukkig is nu de ergste hoos aan aandacht wel voorbij."

Geert en Hetty zijn nog steeds 'heel gelukkig'. "Ze is op het goede moment in mijn leven gekomen, ik ben zo blij met haar. We hebben net wat dingen in huis opgeknapt. Al met al was het een goede beslissing mee te doen aan Boer zoekt vrouw."

Geert zou weer meedoen aan Boer zoekt vrouw
Geert zou weer meedoen aan Boer zoekt vrouw (Foto: BuzzE)