The Witch and the Hundred Knight naar PlayStation 4

NIS America heeft de PlayStation 4-versie aangekondigd van The Witch and the Hundred Knight. Deze Revival Edition is een verbetereing ten opzichte van de versie die vorig jaar op PlayStation 3 uitkwam.

Metallia is een heks die haar macht over het moeras wil uitbreiden naar de wijde wereld. Een probleem: ze kan het moeras niet uit door de magische grens. Maar daar denkt ze wat op gevonden te hebben: ze maakt een deal met de Hundred Knight en hij moet het moeras uitbreiden, zodat de grenzen verlegd worden. Er staan in de wereld pilaren die het moeras niet laten uitbreiden, dus een van je opdrachten is om deze te vernietigen.

Een nieuwe editie betekent vaak ook nieuwe features. Allereerst zijn er verbeterde graphics en textures. De Tower of Illusion is een nieuw gebied waarin je je eigen wapens kunt opofferen om tegen sterke vijanden te vechten. De vijanden worden zo sterk als het wapen dat je hebt geofferd en logischerwijs zul je betere wapens moeten opofferen om betere loot te krijgen. In de Tower of Illusion kun je ook Concentrated Mana verzamelen en zo als Metallia de heks te spelen. De toren laat ook items vallen waarmee je door middel van alchemie je wapens kunt upgraden.

The Witch and the Hundred Knight - Revival Edition komt 4 maart uit in Europa en gaat €39.99 kosten.