Ekster van Ellen ten Damme weggevlogen

Ellen ten Damme is haar ekster Arie kwijt. 'Arie L Ekster' vloog dinsdag weg tijdens haar bezoek aan De Maaspoort in Venlo, meldt het Limburgse theater.

Ellen trad dinsdag op in Venlo als onderdeel van de theatertour Thuis bij Ellen. Arie vloog weg tijdens het opnemen van een promotiefilmpje. Er wordt nog steeds gezocht naar de ekster die een grote rol speelt in Ellens leven.

Normaal gesproken draagt Arie L Ekster een bandje met daaraan een lijn, zodat hij niet te ver weg kan vliegen. Voor het filmpje was de lijn afgedaan, waarna Arie zijn kans greep en wegvloog. De Maaspoort voelt zich volgens een woordvoerster enorm schuldig om wat er is gebeurd. "Er zijn inmiddels heel wat (zoek)uren verstreken en Arie is nog niet terecht."

Arie L Ekster is het huisdier van Ellen ten Damme en speelt daarnaast een grote rol in haar theatertour Thuis bij Ellen. Het is noodzaak dat Arie wordt gevonden anders kan de tour ook niet doorgaan.

Update 20.35 uur:
Arie L Ekster is terecht! De vlegel bleek een eindje verderop, bij poppodium Grenswerk, te zijn neergestreken. De directeur van dat poppodium wist het beestje eigenhandig te vangen. Ellen ten Damme is hem eeuwig dankbaar, aldus nieuwssite 1Limburg.

Ekster van Ellen ten Damme weggevlogen
Inderdaad geen ekster te zien (Foto: BuzzE)