Cargo mode en meer naar Star Wars Battlefront

EA heeft meer details gegeven over de diverse game modes in Star Wars Battlefront. Eerder lekte al de 'Hero Hunt', waarin zeven spelers het opnemen tegen één sterke held (denk aan een Darth Vader of Luke Skywalker). Degene die de held verslaat, wordt vervolgens de held.

Daarnaast is 'Cargo' aangekondigd, de capture the flag van Battlefront. Beide teams beginnen met een 5-5 score en moeten de cargo van de tegenstander naar hun basis brengen. Hiervoor hoef je echter niet jouw eigen cargo nog in bezit te hebben. De gedachte hierachter is dat de actie niet meer gecentreerd is in het midden van het slagveld, maar meer verspreid. Wie na een kwartier de hoogste score heeft, wint.

Als laatste is de 'Droid Run' aangekondigd, een soort control point. De bedoeling is om drie GNK Droids onder controle te hebben. Deze Droids bewegen echter over de map, dus communicatie met je teamgenoten is essentieel. Zonder helden en voertuigen is het bovendien goed plannen. Heb je als team bezit over alle drie de GNK Droids, heeft jouw team gewonnen.

Star Wars Battlefront lanceert op 17 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Star Wars Droid Run