Miljonair woont in tuin van eigen villa

Een 69-jarige man uit Texas is door zijn vrouw uit zijn eigen villa gezet. Sindsdien woont de man in zijn eigen tuin. Zijn vrouw heeft de sloten vervangen en heeft toegang tot zijn vermogen, ondanks dat hij de mede-eigenaar is. 

In plaats van een bezoek aan de rechter of simpelweg de boel te slopen, kiest de man ervoor om zijn nachten onder een palmboom door te brengen. Ondanks dat zijn vrienden al meerdere keren hebben aangeboden dat hij bij hen kan intrekken, leeft hij inmiddels al zes maanden in zijn eigen tuin.

Om de vernedering nog groter te maken, hangen er briefjes rond de tuin waarop teksten staan zoals: 'Als je hem wilt voeden, neem hem dan mee naar je huis. Als je wilt, mag je hem ook in huis houden. Dank voor uw begrip, maar breng niets naar dit terrein.'

Zo nu en dan komt de lokale politie even kijken bij de miljonair. Er wordt gekeken hoe het met de man gaat, aangezien hij diverse gezondheidsproblemen heeft, waaronder diabetes. 

De buren denken dat de man mentaal niet in orde is, de andere buurtgenoten zullen waarschijnlijk denken dat het een slappe zak is. We zullen het nooit weten ...

Mentaal in orde of niet, ik zou niet kunnen leven met het idee dat de eerste beste buurman jouw eigen huis binnenkomt om jouw vrouw even van binnen en buiten te leren kennen, in de meest letterlijke zin.