Justin Bieber eist verwijdering naaktfoto's

Justin Bieber heeft zijn advocaten op New York Daily News afgestuurd. De popster eist dat de tabloid zijn naaktfoto's van het internet af haalt.

New York Daily News had de hand weten te leggen op door paparazzi gemaakte foto's van een poedelnaakte Justin Bieber in zijn vakantieverblijf op Bora Bora. In een brief eisen de advocaten van de zanger de foto's binnen 12 uur te verwijderen, zo meldt The Hollywood Reporter.

De brief neemt twijfel weg die sommige critici hadden of het wel authentieke foto's met Bieber waren: "We hebben kennis genomen van het feit dat uw bedrijf ongeautoriseerde foto's van onze cliënt heeft bemachtigd, inclusief foto's waarop hij geen kleding draagt", zo staat in de brief te lezen. De krant censureerde de geslachtsdelen en billen van het idool, maar ongecensureerde versies van de foto's circuleerden al snel op het internet.

De foto's schenden volgens de advocaten Justins privacy en publicatierechten. Mocht New York Daily News de foto's op zijn website laten staan, dan kan de krant een rechtszaak verwachten.

Justin Bieber eist verwijdering naaktfoto's
Justin Bieber eist verwijdering naaktfoto's (Foto: BuzzE)