Fajah Lourens was doodongelukkig met lichaam

Fajah Lourens is fit en zit goed in haar vel. Maar dat is niet altijd zo geweest, biecht de dj op aan Grazia.

"Toen ik vijf weken weg was voor Expeditie Robinson viel ik elf kilo af. In mijn gezicht was ik echt te mager, maar verder vond ik het wel mooi. Ik at na die tijd heel veel sojaproducten, waarvan ik dacht dat het goed voor me was, maar door al het oestrogeen kreeg ik steeds meer cellulitis. Ik was doodongelukkig", vertelt Fajah.

Lourens besloot het roer om te gooien en een personal trainer in te huren. Maar ze vond het te prijzig worden. "Dus na een paar maanden ben ik op eigen kracht gaan trainen." Fajah heeft inmiddels een 'killerbody' en ze vindt dat een strak lijf haalbaar is voor elke vrouw. "Soms zegt iemand op mijn Instagram: 'Ik zou een moord doen voor jouw lichaam.' Nou, die moord hoeft echt niet, je kunt ook gewoon naar de sportschool gaan, doorzettingsvermogen tonen en niet na twee weken opgeven. Ik vind het altijd zo'n lulverhaal als mensen zeggen dat ze geen tijd hebben om te sporten."

De voormalig actrice bekent dat ze ijdel is. "Natuurlijk ben ik ook ijdel, daar heeft die hang naar een killerbody ook zeker mee te maken. Vroeger kon ik me echt irriteren als ik een slechte foto van mezelf terugzag op Instagram, het heeft ook met onzekerheid te maken namelijk. Bovendien word ik ouder en wil ik niet zo'n uitgezakte moeke worden."

Fajah Lourens was doodongelukkig met lichaam
Fajah Lourens was doodongelukkig met lichaam (Foto: BuzzE)