Tijdelijke Wii U-bundel met Mario Kart 8 en Splatoon

Nintendo introduceert vanaf 30 oktober tijdelijk een nieuwe Wii U-hardwarebundel met daarin twee games. Het is een gevalletje zolang de voorraad strekt.

Deze bundel bevat een zwart Wii U Premium Pack, de racegame Mario Kart 8 en het online schietspel Splatoon. In Mario Kart 8 race je ook met of soms tegen de zwaartekracht door te racen tegen muren en langs plafonds. Spelers in dezelfde kamer kunnen op een gesplitst scherm racen, terwijl online twaalf spelers tegelijk tegen elkaar kunnen strijden.

In Splatoon spelen twee teams van vier spelers tegen elkaar om zoveel mogelijk terrein met de eigen kleur inkt te bespatten. Met de bewegingsbesturing van de Wii U GamePad vechten ze voor terreinwinst terwijl ze tegenstanders terug naar hun basis moeten schieten met hun verf. Spelers kunnen in inktvissen veranderen en door hun eigen inkt zwemmen om sneller te bewegen, om bij moeilijk te bereiken zones te komen of om zich te verstoppen voor hun vijanden.

Het Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack,heeft een geïnstalleerd exemplaar van Mario Kart 8 en een downloadcode voor Splatoon, is in Europa in beperkte oplage verkrijgbaar vanaf 30 oktober.

Wii U-bundel