FOK! Wat een weer: somber en kil

Het wordt vandaag rond de 17 graden, met kans op regen. Het blijft de hele dag grijs en kil. Er waait een matige zuidwestenwind, en van tijd tot tijd is er kans op een bui. Heel af en toe komt de zon kijken, maar als het hem al lukt zijn neus te laten zien, duurt dat niet lang.

Na morgen trekt het wolkendek weer wat meer open en is er meer kans op zon volgens weeronline.nl, maar de temperaturen gaan dan wel flink omlaag.

Deze prachtige foto werd gisteren in het WKN-forum geplaatst door WEST, uw eindredacteur sport. Hij naam de foto vorige week bij Zwolle. Op de foto ziet u de Koperenhoogte, in de zonsopgang.De Koperenhoogte in Zwolle (Foto: WEST)
De Koperenhoogte bij Zwolle (Foto: WEST)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
In 1571 vond de slag om Lepanto plaats. De Turkse vloot werd verslagen door de Christelijke Alliantie. In 1944 vond in Auschwitz de eerste (en enige) gewapende opstand plaats, door het Sonderkommando.

in 1912 vroor het op deze dag maar liefst 3,3 graden, terwijl het in 1921 23,3 graden was. Een verschil van 26 graden!