Orsinium is tweede DLC-pack voor Elder Scrolls Online

Bethesda lanceert vandaag een trailer van Orsinium, de nieuwe uitbreiding van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. De uitgever geeft meteen ook meer details over deze tweede DLC-pack.

Orsinium, het voorouderlijke thuis van de Orcs, wordt diep binnen de Wrothgar Mountains heropgebouwd en King Kurog heeft een oproep verstuurd waarin hij de hulp inroept van onverschrokken avonturiers om te helpen bij de wedergeboorte van Orsinium. De DLC-gamepack van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited neemt de speler mee in de bergen van Wrothgar, en natuurlijk naar de hoofdstad van de Orcs, om plots en counter-plots te ontrafelen en nieuwe vijanden en bondgenoten tegen het lijf te lopen. Orsinium, het grootste gamepack van de MMO tot nu toe, herbergt onder andere een nieuwe zone om te verkennen, nieuwe quests en mysteries, een singleplayer arena en nieuwe publieke dungeons.

Met meer dan 20 uur aan content lanceert Orsinium op pc en Mac op 2 november, op Xbox one op 17 november en op 18 november op PlayStation 4. Orsinium zit inbegrepen in alle actieve Elder Scrolls Online Plus-lidmaatschappen en zal verkrijgbaar zijn voor 3.000 crowns via de Crown Store. Pc-spelers kunnen Orsinium vanaf nu testen via de Public Test Server.