Gordon laat hersenscan maken

Gordon is nog steeds aan het herstellen van het ongeluk waar hij begin september bij betrokken was. Via Facebook laat de zanger weten dat hij toch nog in het ziekenhuisbed slaapt dat hij ruim een week geleden eigenlijk de deur uit wilde doen. "Omdat ik in mijn eigen bed onvoldoende steun had voor mijn schouder pffffffff."

"Mijn lichaam voelt als een zwaar beschadigd pakketje wat langzaam aan het herstellen is, maar wat een klap is het geweest", aldus Goor. Hij laat ook weten dat hij weer naar het ziekenhuis moet. "Aangezien ik nog steeds duizelig ben als ik opsta of ga liggen moet er ook nog een hersenscan gemaakt worden. Nu maar hopen dat er niets aan de hand is hoewel ik toch al niet goed bij mijn hoofd ben, zullen ze hopelijk niets anders vinden."

Gordon probeert er het beste van te maken. Hij is bezig met zijn kookboek en met het schrijven van zijn stand up-show. En aan het einde van deze maand gaat de artiest nog een paar dagen naar de zon, 'hoop dat het herstel dan flink is verbeterd'.

De zanger en presentator werd begin september, tijdens zijn vakantie op een Grieks eiland, aangereden door auto. Bij het ongeluk brak hij zijn sleutelbeen, schouderblad en een aantal ribben. Op het moment van het ongeluk was hij te voet onderweg van een restaurant naar zijn hotel; hij werd van achteren aangereden. De bestuurder is doorgereden.

Gordon laat hersenscan maken
Gordon laat hersenscan maken (Foto: BuzzE)