'RTL4 verzint haar eigen nieuws'

Dat grote media weleens hun eigen nieuws verzinnen, mag inmiddels geen nieuws meer heten. FOK! heeft nu echter RTL weten te betrappen op het gemakzuchtig opvullen van haar eigen nieuws.

Roelof Hemmen en zijn vrouwelijke collega pakten woensdagavond groots uit met een nieuwsitem over vliegtuigvertragingen. Hierin vertelden ze dat vliegtuigmaatschappijen nauwelijks bereid zijn om reizigers een schadevergoeding te betalen in het geval van een vertraging.

In dit nieuwsitem interviewden ze ene Caroline van Soelen. Zij vertelde dat ze deze zomer vanuit Madrid wilde vliegen. Wegens een technisch mankement zou ze maar liefst 24 uur op haar vlucht moeten wachten, maar de luchtvaartmaatschappij weigerde met een paar centen over de brug te komen.

Omdat deze Caroline op zijn zachtst gezegd best wel een lekker wijf is, besloot uw reporter de dame in kwestie door Google te halen. En wat blijkt nu? Het schijnbaar 'spontaan van straat geplukte slachtoffer' blijkt gewoon te werken bij RTL!

Van Soelen is verslaggeefster bij RTL Z, zo blijkt uit haar Facebook-pagina. Ook op LinkedIn geeft ze aan bij RTL te werken. Of het hele nieuwsitem nu een complete leugen is, is helaas onbekend.

Hieronder het gewraakte 'nieuws'. En pic om aan te tonen dat het Caroline wel een lekker wijf is.