Zoet ziet mogelijkheden tegen CSKA Moskou

PSV speelt morgenavond zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Het eerste duel, gespeeld tegen Manchester United, werd met 2-1 gewonnen. Morgen wacht CSKA Moskou, koploper van Rusland. Keeper Jeroen Zoet denkt dat ook in de Russische hoofdstad één en ander te halen valt, ondanks het ietwat tegenvallende spel in de laatste wedstrijden.

"Er liggen hier zeker mogelijkheden om ons spel goed te laten zien", liet Zoet tijdens de persconferentie weten. "We zullen beducht moeten zijn voor snelle counters. CSKA heeft veel individuele kwaliteiten en de wedstrijd zal op kleine details worden beslist."

PSV moet het in Moskou stellen zonder Andres Guardado en Luuk de Jong. Beide spelers zijn een aantal weken uit de running. Ook Jetro Willems komt nog niet in actie. Zoet: "Dat geeft weer mogelijkheden aan de andere jongens om het nu te laten zien."

"Het is een hele mooie Champions League-wedstrijd tegen een sterke tegenstander. We zijn er goed op voorbereid. Het is een team dat verschillende speelstijlen heeft, maar we vertrouwen erop dat we hier morgen een goed resultaat boeken."