Vrouwen willen bloed tijdens SM-sessie

Dus jij dacht dat je een held was als je je vrouwtje regelmatig een tik op de billen geeft? Dan heb je het mis. Vrouwen blijken namelijk een stuk kinkyer dan gedacht, en willen het liefst bloed zien in de slaapkamer.

In het kader van 'Archives of Sexual Behaviour, The Kinky Women Research Study' heeft men maar liefst 1580 dames het hemd van het lijf gevraagd over hun geile voorkeuren. En die gaan ver, behoorlijk ver zelfs. Zo houdt maar liefst 85 procent van de vrouwen ervan om geregeld een portie billenkoek te krijgen en neemt drie kwart van de ondervraagden het liefst een hap uit hun sekspartner.

Dat klinkt nog vrij onschuldig. Minder onschuldig is 'knife play', een BDSM-variant waar maar liefst 38 procent van de vrouwen naar verlangt. En 36 procent speelt het liefst een spelletje 'blood play'. Dat laatste houdt in dat de dame in kwestie een mes in jou steekt of jij juist haar opensnijdt, waarna zij het bloed over haar lichaam uitsmeert en je samen het bloed opdrinkt.

Volgens het onderzoek van Jennifer Eve Rehor, een relatietherapeute in San Diego, houdt 76 procent van de vrouwen van 'lichte bondage'. En 35 procent doet het liefst aan 'crossdressing'. Oftewel: je trekt elkaars kleding aan.