Mama doet dochters ex (15) op glijbaan

De politie van Port St. Lucie, in de Amerikaanse staat Florida, heeft deze week ene Heather Phillips opgepakt. De veertigjarige vrouw heeft namelijk sinds augustus een seksrelatie met een vijftienjarige knul. Het ventje blijkt het ex-vriendje van Phillips' dochter te zijn.

De jongen in kwestie had enige tijd een relatie met de twaalfjarige dochter van de Floridanese. Toen deze relatie op de klippen liep, zag moederlief de kans schoon om met het ex-vriendje van haar dochter aan te pappen. Halverwege augustus, zo'n twee maanden na de beëindiging van de kalverliefde, sloeg de vonk over.

Hoewel de knaap aangaf geen heil te zien in seks met zijn voormalige schoonmoeder, drong Phillips zich toch aan de jongen op. Uiteindelijk ging het ventje overstag, waarna hij haar op de glijbaan bij het clubhuis van de padvindsters aan zijn paarsgepunte lans reeg.

In de nacht van 6 september was het pas helemaal raak. Maar liefst zeven keer ging hij toen over de wellustige milf heen. Zonder condoom, uiteraard.

Het had zo mooi kunnen zijn, ware het niet dat het jochie berouw kreeg. Vorige week ging het kereltje namelijk huilend naar zijn moeder. Deze schakelde direct de politie in.

Het jochie heeft tegenover de politie verklaard dat zijn rijpe vriendin tegen hem had gezegd dat ze zwanger van hem was. Ze zou een abortus overwegen, aldus het ventje.

Phillips heeft na enig aandringen schoorvoetend bekend seks met de jongen te hebben gehad. De zwangerschap blijkt echter een grapje. Ze zit momenteel opgesloten in St. Lucie County Jail wegens seks met een minderjarige.

PhillipsDe dame in kwestie. Nice?
(foto: Port St. Lucie PD)