Eric Corton baalde van *spoiler alert* Penoza

Eric Corton schrok aanvankelijk wel even toen hij hoorde dat zijn rol in Penoza tot een einde zou komen. "In eerste instantie dacht ik kut, want ik heb dit met ongelooflijk veel plezier gedaan", vertelt de acteur en presentator aan RTL Boulevard.

Zondag werd de laatste aflevering uitgezonden waarin Eric is te zien. Zijn exit kwam ook voor veel kijkers als een verrassing. De acteur vertelt dat hij veel reacties heeft gekregen via Twitter. "En ook thuis, zij wisten natuurlijk dat ik was gestopt met draaien, maar de aflevering van afgelopen zondag maakte toch veel indruk." Toch zegt Eric dat hij vrede heeft met zijn vertrek uit Penoza. "Het is ook goed, ik bleef in de serie ook wel steeds die brave borst en mijn tegenspeler Carmen moest gewoon door."

Eric hoeft zich overigens niet te gaan vervelen. "Ik maak al een hele tijd radio en sinds zes weken doe ik dat iedere dag in de Nieuws BV en daar hou ik mij met nieuws bezig. Dat bevalt me uitstekend. Ik zit buitengewoon op mijn plek op dit moment en daar wil nog wel even blijven", zegt Eric die ook niet uitsluit dat hij weer gaat acteren.

Eric Corton baalde van exit Penoza
Eric Corton baalde van exit Penoza (Foto: BuzzE)