Belasting op seks met je eigen vrouw

Seks met je eigen vrouw gaat je straks belastinggeld kosten. Het zou zomaar een proefballonnetje van ons kabinet kunnen zijn, maar het is bittere ernst in Kazachstan. De moslimgemeenschap in het land van Borat wil namelijk daadwerkelijk seksbelasting gaan invoeren.

Moslimleider Murat Telibekov heeft onlangs een lijst gepubliceerd wat de seks je zoal gaat kosten. Ben je getrouwd en spreekt een van jullie de taal van het land, dan kost een nummertje je een kleine 90 eurocent. Maar deze korting geldt alleen bij een standje missionaris en mag het neuken niet langer duren dan veertien minuten.

Ben je niet getrouwd maar heb je 'slechts' een langdurige relatie, dan moet je 2,23 euro aftikken. Een onenightstand kost je 6,25 euro. Ben je homo en neem je je vriend snoeihard in de kont, dan ben je ongeveer 9 euro kwijt. En heb je op andere manieren seks, dan kost het je maar liefst 16 euro.

O ja, ben je een buitenlander, dan kost het neuken je het dubbele. En als je er langer dan veertien minuten over doet, mag je ook meer dokken. En slecht nieuws voor de FOK!kers: met een grote spermaspeer, moet je ook meer belasting betalen.


Borat zal niet blij zijn met deze maatregel...