Kim Kardashian hoorde al op 11e over Caitlyn

Kim Kardashian hoorde toen ze pas elf jaar was al de eerste geruchten over haar stiefvader Bruce Jenner, die sinds kort met de naam Caitlyn als vrouw door het leven gaat. Dat schrijft de realityster in een blogpost op haar eigen website.

Als jonge tiener hoorde Kim haar vader met zijn vrienden praten over geruchten dat Bruce zich graag als vrouw kleedde. "Ik dacht dat mijn vader jaloers was op de nieuwe man van mijn moeder, dat hij grappen maakte met zijn vrienden", vertelt ze.

Tien jaar later realiseerde Kim zich dat haar vader de waarheid had gesproken, toen ze met eigen ogen zag dat Bruce zich als vrouw had gekleed. Ze vertelde dit toen alleen aan haar oudere zus Kourtney. "We zochten afleveringen van The Oprah Winfrey Show online om te onderzoeken waarom hij zich verkleedde. Meer dan tien jaar lang gingen we ervan uit dat hij een travestiet was, niet transseksueel."

Weer tien jaar later sprak ze voor het eerst met Bruce over zijn gevoelens. "Hij zei dat hij in therapie was en ermee om wist te gaan. Ik had nooit gedacht dat hij op een dag de transformatie zou maken." Nu dat toch is gebeurd, is Kim trots op Caitlyn. "Onze band is zelfs sterker nu."

Kim Kardashian hoorde al op 11e over Caitlyn
Kim Kardashian hoorde al op 11e over Caitlyn (Foto: BuzzE)