Man klaagt over naakte studentes

Een man uit Brighton, in de Engelse graafschap East Sussex, heeft wel de meest onterechte klacht ooit. Hij ergert zich namelijk scheel aan zeven naakte studentes.

In het studentenhuis van Gabi Abadi plofte eerder deze maand een brief op de deurmat. Hierin worden de dames niet alleen welkom geheten in hun nieuwe onderkomen, maar er is ook een klacht. "Wij willen graag iets onder de aandacht brengen dat ons een doorn in het oog is", luidt de tekst.

"Het matglas in het badkamerraam aan de voorkant van julllie studentenhuis biedt jullie niet voldoende privacy. Helmaal niet zelfs, zeker niet als het licht brandt. We adviseren jullie dan ook de huurbaas te vragen de ramen te blinderen. Met vriendelijke groet, jullie overburen."

"Ik vind het bijzonder hilarisch", aldus de 21-jarige Abadi. "Ik snap niet hoe ze naar binnen kunnen kijken. Als wij in de badkamer staan, zien we juist helemaal niets! Wij wonen met zijn zevenen in deze hunkerbunker en er woont een gezin tegenover ons. Als hun kinderen jong zijn en ons kunnen zien, moeten we er wel iets aan doen."

"Wellicht dat we de huurbaas wel inlichten, maar ik twijfel of die er wel iets tegen wil doen", vervolgt de tweedejaars studente Geografie aan de Universiteit van Sussex. "Misschien dat wij een handdoek voor het raam gaan hangen. Ik heb eerlijk waar nog nooit eerder zo'n stomme klacht gezien."

Update 10.29 uur:
Dankzij user Grimi weten we inmiddels meer, waarvoor dank. Op een andere website is namelijk een foto van een van de studentes te zien die halfnaakt voor het bewuste raam staat. En de klager heeft gelijk: het raam schijnt behoorlijk door.

En nog een aanvulling: in het bewuste studentenhuis wonen helaas niet alleen maar dames. Op een groepsfoto zijn namelijk maar liefst vier kerels te zien. En ja, daar zouwen wij ook over klagen...

Hieronder enkele pics van Gabi Abadi. Terechte klacht of niet?