Brazilië goed vertegenwoordigd in FIFA 16

Electronic Arts kondigt vandaag aan dat zestien Braziliaanse teams beschikbaar zullen zijn in FIFA 16. Voor de bijgewerkte spelersnamen en afbeeldingen in FIFA Ultimate Team is een online update vereist (indien en wanneer beschikbaar).

De teams met authentieke clubwapens en -namen zijn Atlético-MG, Atlético-PR, Avaí, Coritiba, Chapecoense, Cruzeiro, Figueirense, Fluminense, Grêmio, Internacional, Joinville, Ponte Preta, Palmeiras, Santos, São Paulo en Vasco da Gama. Bij het uitkomen van de game zullen de 16 Braziliaanse teams de authentieke clubwapens en tenues hebben.

"We hebben aan de best mogelijke ervaring gewerkt voor FIFA-fans in Brazilië en over de hele wereld door de Braziliaanse teams aan de game toe te voegen", zegt Jonathan Harris, manager Brazilië bij EA. "We weten dat FIFA-fans graag met Braziliaanse spelers en teams in de game spelen, dus de toevoeging van 16 clubs is goed nieuws voor alle fans."

Alle Braziliaanse teams in FIFA 16 zijn beschikbaar in het teammenu Overig en zijn speelbaar in de meeste speltypes. In het speltype Carrière zijn spelers van Braziliaanse clubs beschikbaar in de transferdatabase voor het geval dat je ze wil bemachtigen voor je campagne. In FIFA Ultimate Team zijn spelers van Braziliaanse clubs pas beschikbaar als je de update hebben geaccepteerd en gedownload, wanneer deze beschikbaar komt.

FIFA 16 is vanaf donderdag 24 september beschikbaar op pc, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3.