'Kingdom Hearts 2.9 in de maak'

Een voormalig medewerker van Square-Enix heeft zijn LinkedIn-pagina geüpdatet. Hierin zijn diverse details over Kingdom Hearts 3 naar boven gekomen en ook een geheel nieuwe titel, Kingdom Hearts 2.9. De medewerker werkte tot juni 2015 voor Square-Enix.

Neem alles uiteraard met een korreltje zout, tot het officieel bevestigd wordt. Kingdom Hearts 2.9 zou in de maak zijn voor PlayStation 3 en PlayStation 4. De werknemer in kwestie is bezig geweest met onder andere 'Boss planning' en 'Game idea planning and documentation'. Of het hier gaat om een remake van een eerdere versie, een soort demo voor Kingdom Hearts 3 of iets geheel anders is niet bekend.

Wat ook interessant is, is de informatie over Kingdom Hearts 3. Zo zou de werknemer hebben gewerkt aan multiplayer en gesprekken hebben gevoerd met Pixar. Zowel multiplayer als elementen van Pixar zijn tot nu toe niet eerder gebruikt, dus dit zouden unieke toevoegingen zijn voor de serie.

We wachten geduldig op een bevestiging van Square-Enix. Wellicht komt de bevestiging op Tokyo Game Show, dat vanaf 17 september plaatsvindt.

Kingdom Hearts LinkedIn