Stel voor lul gezet na seks in vliegtuig

Een stel dat gisteravond hun droom waarmaakte door in een vliegtuig seks te hebben, kreeg al snel het schaamrood achter de oren. Zij werden namelijk door het complete vliegtuig voor lul gezet, op aangeven van de piloot.

Voor velen is het een droom, en zal het ook een droom blijven. Vooral voor FOK!kers is het toetreden tot de Mile High Club een mythe. Deze fictieve club bestaat uit een select groepje figuren die op grote hoogte de liefde hebben bedreven in een vliegtuig.

Gisteravond was een vliegtuig op weg van Parijs naar Stockholm, toen ineens een verhit stelletje uit het kleine wc'tje kroop. Hierop klonk de stem van de piloot door het vliegtuig: "Wij willen het stel dat zojuist op het toilet heeft geneukt van harte gelukwensen", over de intercom.

Hierop ging een luid gejoel op. Het paartje werd flink uitgelachen en er werd tevens flink geroddeld. Wie het stel was, liet de piloot echter wijselijk in het midden.

Vele Zweedse passagiers hebben zich flink vermaakt met het lolletje van de piloot. Voor wie geen Zweeds kan verstaan, sprak de piloot de wijze woorden: "Welkom in Zweden."


Seks in het vliegtuig, hoe doen we dat?