'Gordon over twee maanden weer in orde'

Gordon ligt nog in een ziekenhuis in Athene. Volgens een van zijn artsen duurt het wel even voordat de zanger hersteld is van het ongeluk waar hij vorige week bij betrokken was, hij vertelt RTL Boulevard dat Gordon over ongeveer twee maanden weer in orde is.

Goor heeft flink wat botbreuken. "Hij heeft vijf à zes gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen en een gebroken schouderblad", aldus de arts. "Een gebroken sleutelbeen is in de eerste week heel pijnlijk en dan heeft hij ook nog de andere breuken. Natuurlijk is dat heel pijnlijk."

De arts legt uit dat Gordon niet wordt geopereerd. "Hij wordt met medicijnen behandeld. Als we hem een mitella geven zal zijn sleutelbeen in zes tot acht weken genezen. Over ongeveer twee maanden is hij weer in orde."

Goor liet dit weekend via Facebook weten dat hij erg geschrokken is en veel pijn heeft. "Maar ik leef! Het had veel slechter kunnen aflopen." De 47-jarige presentator schreef ook dat hij zich niets kan herinneren van het ongeluk. "Het enige wat ik nog weet, is dat ik wakker werd op een traumakamer en voor ik het wist, lag ik in een ambulancevliegtuig naar Athene. Ik ben het hele stuk kwijt van na de klap."Gordon werd te voet van achter aangereden door een auto.

'Gordon over twee maanden weer in orde'
'Gordon over twee maanden weer in orde' (Foto: BuzzE)