'Kim Kardashian houdt geen vrienden over'

Vriendinnen van Kim Kardashian zijn het helemaal zat. RadarOnline meldt dat de vrouwen via de serie van de realityster moesten horen dat Kim in verwachting is van haar tweede kindje. "Echte vrienden delen dit soort dingen. Ze zijn het zat dat Kim hun vriendschap voor lief neemt", aldus een ingewijde.

"Toen ze haar vroegen of ze in verwachting was, ontkende Kim. Ze heeft dus tegenover iedereen gelogen, even later hoorden ze het nieuws via de media", vervolgt een bron.

Volgens de insider vinden de vrienden en vriendinnen ook dat de wereldberoemde Kardashiantelg lastig bereikbaar is. "Als ze haar bellen krijgen ze eerst iemand van de beveiliging aan de lijn, vervolgens spreken ze met een assistent en pas dan komt Kim aan de telefoon."

Verschillende vrienden van Kim zouden twijfelen aan hun vriendschap. "Ze denken dat als ze niks kunnen bijdragen aan het imago van Kim ze niet lang meer deel uit zullen maken van haar leven. De vriendschappen die Kim nog heeft zijn momenteel behoorlijk oppervlakkig. Zo houdt ze geen vrienden over", aldus de bron.

'Kim Kardashian houdt geen vrienden over'
'Kim Kardashian houdt geen vrienden over' (Foto: BuzzE)