Destiny: The Taken King en Update 2.0

Spelers van Destiny, ongeacht of ze een pre-order hebben geplaatst voor The Taken King of niet, kunnen deelnemen aan het Crucible Preview Event dat wordt gehouden van 8 september tot en met 14 september.

Bungie vergelijkt het zelfs met een E3 of gamescom op je bank, en het is allemaal gratis. Zo kunnen spelers beter beslissen of ze de uitbreiding willen kopen of niet. Er worden onder andere enkele mappen en twee nieuwe spelmodi geïntroduceerd. Verder wordt op 8 september ook update 2.0 uitgebracht. Nog niet alle patch notities zijn bekend, maar het belangrijkste dat wel bekend is staat hieronder op een rijtje.

Wat onder andere nieuw is zijn verhoogde levels voor je personages. Voor elke speler wordt dat 34, en voor degene die The Taken King-uitbreiding hebben wordt het 40. Quests hebben nu ook hun eigen sectie in het menu, en je kunt zelfs je opgegeven quests opnieuw verkrijgen in de Hall of Guardians. Verder is het aantal bounty slots ook nog eens verhoogd naar zestien.

The Taken King wordt 12 uur ’s middags, lokale tijd, op 15 september uitgebracht voor PlayStation 3 en 4 en Xbox One en Xbox 360.

Destiny: The Taken King
Destiny: The Taken King