Politicus wipt stiekem met politica in auto

De politieke carrière van zowel Tim Kelly als Tara Mack hangt aan een zijden draadje. De twee republikeinse politici zijn op heterdaad betrapt tijdens een stiekeme wip in de auto in het plaatsje Eagan, in de Amerikaanse staat Minnesota. En dat is niet erg handig als je beiden met iemand anders bent getrouwd.

Op de late middag van 25 augustus zag een parkeerwachter twee fout geparkeerde auto's staan op het parkeerterrein van Lebanon Hills Regional Park in Eagon. Toen de beste man op onderzoek uitging, zag hij dat in een van de auto's nog mensen zaten. Parkeerknaap Jordan Moses besloot deze aan te spreken.

Tot zijn schrik zag Moses dat meneer Kelly mevrouw Mack snoeihard te grazen nam. De politica had haar gulp open en haar broek had ze laten zakken, zo luidt het oordeel van de parkeerwacht.

Volgens Kelly is het allemaal een vuile leugen. De politici waren slechts 'documenten over een nieuw zorgplan' met elkaar aan het uitwisselen. Hoewel Kelly en Mack allebei zijn veroordeeld tot het betalen van een boete, houden zij de media verantwoordelijk voor het verkopen van leugens.

De politici in kwestie