Batman: Arkham Knight krijgt eindelijk grote update

Het heeft even geduurd, maar donderdag heeft Warner Bros. eindelijk een grote patch voor de PC-versie van Batman: Arkham Knight uitgebracht. Ondanks dat de patch een boel fouten verhelpt, wordt het spel nog steeds niet opnieuw verkocht.

Er was zelfs een bèta-patch per ongeluk online gezet, maar is dezelfde dag alweer weggehaald. Spelers die de bèta-patch hebben gedownload meldden dat het spel erg verbeterd was terwijl anderen hebben gemeld dat het spel constant vastloopt en het juist slechter speelt dan voorheen.

Dingen die Warner Bros. geprobeerd heeft te verbeteren zijn: een betere framerate, optimalisatie voor RAM- en VRAM-geheugengebruik, algemene verbeteringen wat betreft videokaarten, meer uitgebreide spelinstellingen, verbeteringen van lage resolutie texturen en het uitwisselen van gegevens met interne harde schijven.

Verder heeft Warner Bros. gemeld dat ze werken aan ondersteuning voor SLI en crossfire, de nieuwste DLC en ‘Season Pass’, en tot slot nog meer verbeteringen voor problemen met RAM-geheugen op Windows 7 en met AMD-videokaarten op Windows 10. Wanneer de volgende patch uit komt is niet bekend.