WildStar op 29 september free-to-play

De populaire sci-fi MMORPG WildStar wordt deze maand nog gratis, en tegelijkertijd komt er een grote update uit. Ook is er momenteel nog een bètafase gaande.

NCSOFT heeft dit aangekondigd op hun eigen website. De game wordt, om precies te zijn, op 29 september gratis om te spelen. Verplichte aanschaf of maandelijkse kosten zijn niet meer van toepassing.

De nieuwe versie heeft de naam “WildStar Reloaded” gekregen, omdat het gaat om een grote update. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe manier om je personages te maken, zijn dungeons verbeterd en verdienen nieuwe spelers makkelijker ervaring terwijl de veteranen rijkelijk beloond worden voor hun loyaliteit. Spelers die een actief abonnement hebben krijgen exclusieve items als bedankje van NCSOFT.

Ook is WildStar op dit moment in closed bèta en de bèta bestaat uit 2 fases. In fase 1, de huidige fase, worden er voornamelijk nieuwe dingen toegevoegd zoals tutorials en economische verbeteringen. Fase 2 bevat de nieuwe in-game store wat NCoin gebruikt, een nieuw betaalmiddel dat je koopt met ‘echt’ geld. Wat mensen in de store kopen, tijdens de bèta, wordt doorgegeven aan hun personages nadat de bèta voorbij is.

Wil je mee doen met de gratis bèta van WildStar Reloaded? Dat kan, je kunt je hier opgeven, op de officiële website van WildStar.