Bitchfight in het vliegtuig

Twee vrouwen die afgelopen woensdag op een vlucht van Jamaica naar de VS zaten, zijn in het vliegtuig in een opstootje verzeild geraakt. Een 61-jarige vrouw (Jean) die bij het raam zat, probeerde over haar 52-jarige buurvrouw (Mary) heen te klimmen, op het moment dat het vliegtuig naar een terminal op het New Yorkse vliegveld John F. Kennedy aan het taxiën was.

Mary pikte dit niet, en duwde haar buurvrouw van zich af. Hierop sloeg Jean Mary in het gezicht, waarna een mannelijke passagier trachtte de twee kemphanen uit elkaar te halen. Jean viel hem als dank aan met een scheermesje. Mary liet zich ook niet onbetuigd en spoot pepperspray in het gezicht van Jean. Hierop zag de piloot zich gedwongen om de deur te openen en Jean uit het vliegtuig te laten halen.

Zowel Jean als Mary werden gearresteerd wegens verboden wapenbezit. De heldhaftige passagier werd behandeld aan een snijwond in zijn arm, en diverse andere passagiers moesten behandelend worden voor ademhalingsklachten, veroorzaakt door de pepperspray.