Diploma en ervaring kopen? Slechts 50.000 Dollar

Stephani Ritter is een jonge vrouw die is afgestudeerd aan de Universiteit van Florida na een Theater studie. Heel blij kan ze er niet om zijn, aangezien er nauwelijks werk in te vinden is. Wat doe je dan? Natuurlijk, je verkoopt je diploma gewoon op Ebay! 

Een diploma waar je vrijwel niets mee kan, de tijd die verspild is aan de studie en een studieschuld van 40.000 dollar. Ze zeggen altijd dat je moet leren voor dat wat je echt wilt worden. In sommige gevallen is het handig om eerst te kijken of je beroep goed in de arbeidsmarkt zit.

Stephani besloot om haar diploma op Ebay te zetten. En geloof het of niet, ze was niet de enige. Dus verkoopt ze ook haar ervaring. Om het maar even op te noemen: Een rondleiding over de Campus, toegang tot alle herinneringen van Stephani's universiteitstijd op Facebook, een optreden op de universiteit en een autoritje die je het beste uitzicht van de school geeft. Tja, als je iets wilt vangen, dan moet je er ook flink wat tegenover zetten. 

Kan Stephani jou blij maken met een diploma? Voor slechts 50.000 dollar krijg jij het complete pakket! Klik hier voor de advertenties.