N.E.C. Nijmegen presenteert kwartet spelers

N.E.C. Nijmegen heeft dinsdag toegeslagen op de spelersmarkt. De eredivisieclub uit Nijmegen presenteerde liefst vier nieuwe spelers. Het zijn Joey Sleegers, Marcel Ritzmaier, Lucas Woudenberg en Benjamin Kirsten.

Middenvelder Sleegers (21) komt over van Feyenoord en ondertekende een contract tot medio 2018. In het vorige seizoen speelde hij op huurbasis voor FC Eindhoven.

De 22-jarige Oostenrijker Ritzmaier, eveneens een middenvelder, stapt op huurbasis over van PSV. In het seizoen 2013/2014 werd hij uitgeleend aan sc Cambuur Leeuwarden.

Verdediger Woudenberg (21) verhuist op huurbasis van Feyenoord naar N.E.C. Nijmegen . In het seizoen 2013/2014 kwam hij voor Excelsior uit. Tot slot; de Duitse doelman Kirsten (28) kreeg na een proefperiode een contract tot het einde van het seizoen.

Volgens algemeen directeur Bart van Ingen van NEC, de huidiger nummer elf van de eredivisie met drie punten, is zijn club nog niet uitgewinkeld. "Een spits staat nog hoog op onze wensenlijst", liet hij weten.

NEC slaat slag op spelersmarkt
NEC slaat slag op spelersmarkt (Foto: ANP)