RTL komt met dertig nieuwe programma's

RTL komt dit nieuwe televisieseizoen met dertig nieuwe programma's. Dit vertelde programmadirecteur Erland Galjaard dinsdag op de najaarspresentatie van RTL Nederland.

Een beetje ongemakkelijk op de hometrainer naast Chantal Janzen vertelde Erland uit te kijken naar Dance dance dance. ''Dat overtreft al mijn verwachtingen. Ik durf me niet uit te laten over kijkcijfers, maar dit heeft alles in zich om een hit te worden.''

Wendy van Dijk presenteert Diagnose gezocht, een heftig programma met kinderen die al lange tijd ziek zijn zonder dat kinderartsen erin slaagden een diagnose vast te stellen. Een professor die aan het programma meewerkt, vindt volgens Erland negen van de tien keer toch een diagnose.

Droomvakantie

Gordon laat volgens Galjaard een nieuwe kant van zichzelf zien in het programma Nooit meer naar huis, waarin hij gewone mensen op een droomvakantie trakteert. Gordon heeft het format zelf bedacht.

Carlo Boszhard hoeft zijn nieuwe zondagmiddagprogramma Carlo's TV Café niet in zijn eentje aan elkaar te praten. Hij krijgt hulp van onder anderen Ruben Nicolai, Johnny de Mol en Chantal Janzen.

RTL komt met dertig nieuwe programma's
RTL komt met dertig nieuwe programma's (Foto: BuzzE)