Debutant Kishna scoort bij thuiszege Lazio

Ricardo Kishna heeft zijn debuut in de Serie A opgeluisterd met een belangrijk doelpunt voor Lazio. De thuisploeg boekte daardoor een krappe zege op Bologna. Het werd 2-1. Kishna stond direct in de basis.

Lazio begon in Stadio Olimpico prima aan het duel, want na ruim een kwartier kwam het team al op voorsprong. Lucas Biglia kreeg een afgeslagen bal voor zijn voeten, die hij met links in het doel schoof: 1-0. Kort na rust moest de Argentijn echter per brancard van het veld worden gedragen wegens een enkelblessure.

De Romeinen stonden op dat moment met 2-1 voor. Ricardo Kishna, deze zomer overgekomen van Ajax, wist na 23 minuten al zijn eerste treffer in de Serie A te maken. De twintigjarige aanvaller kon met links binnenschieten, nadat de defensie van Bologna een voorzet vanaf de linkerflank niet kreeg weggewerkt.

Kort voor de pauze bracht Bologna de spanning echter terug in de wedstrijd. Matteo Mancosu scoorde op aangeven van Franco Brienza. In de tweede helft bleven de doelpunten uit, waardoor Lazio dus met een zege aan het nieuwe seizoen begint. Rivaal AS Roma leverde eerder op de dag punten in bij Hellas Verona (1-1).