Uitslagen play-offs Champions League 18/08/2015

Manchester United heeft zich een goede uitgangspositie verschaft voor deelname aan de Champions League. De ploeg van trainer Louis van Gaal won in de play-offs voor het kampioenenbal met 3-1 van Club Brugge. Volgende week is de return in België.

Bij de thuisclub speelde aanvaller Memphis Depay een hoofdrol. De Nederlander poetste eerst de knullig verkregen 0-1 achterstand weg en zette na rust op aangeven van Daley Blind de Mancunians op voorsprong. Hij was daarna nog enkele malen dichtbij de 3-1, maar deze viel pas in blessuretijd. Ditmaal was Depay de aangever voor invaller Marouane Fellaini. Ruud Vormer speelde bij Brugge de gehele wedstrijd mee.

Lazio Roma zegevierde met 1-0 op Bayer Leverkusen. Bij de Italiaanse ploeg maakte invaller Balde Diao Keita twaalf minuten voor tijd de enige goal. Stefan de Vrij verliet vlak voor tijd na een botsing het veld, maar de blessure van de verdediger lijkt mee te vallen. Bij de thuisploeg bleef Ricardo Kishna op de bank, terwijl Wesley Hoedt en Edson Braafheid niet bij de wedstrijdselectie zaten.