Actrice Ariel Winter (17) heeft nieuwe tieten

Hoewel nog maar zeventien lentes jong, is Ariel Winter onder het mes gegaan. De Modern Family-actrice heeft haar voorgevel laten verbouwen. De brunette heeft haar tieten namelijk laten verkleinen, verdomme.

Volgens het lekkere tienermeisje waren ze veel te groot.  "Ik kreeg er op een gegeven moment zoveel last van. Het deed pijn en dat kon ik niet meer aan", aldus Ariel.

"Een aantal van mijn nichtjes hebben hun borsten ook laten verkleinen, dus toen ik besloot dit ook te laten doen, was dat geen verrassing voor mijn omgeving." Winter zegt dat ze altijd veel opmerkingen kreeg over haar flinke boezem, maar dat is niet de reden dat ze onder het mes is gegaan. "Ik heb het echt voor mezelf gedaan en ik kan niet uitleggen hoe fijn het is om eindelijk lekker in mijn vel te zitten."

Ariel vertelt dat ze als jong meisje wel naar vrouwelijke vormen verlangde. "Ik kan mij nog goed herinneren dat ik op de bruiloft van mijn zus was en nog helemaal geen rondingen had. Ik hoopte en wenste toen echt dat ik ze wel zou krijgen", zegt Ariel. Snel daarna maakte haar lichaam een groeispurt door. "Ze bleven toen maar groeien en groeien", zegt Ariel open. "Ik was vijftien jaar en toen al had ik cupmaat F."

Haar enorme prammen zijn nu dus gereduceerd tot een standaard cup D. Hieronder volgen enkele pics van Ariels 'ouwe' tieten. Opdat wij nooit zullen vergeten...