Khloé Kardashian heeft confrontatie met Lamar

Een boze Lamar Odom deed er op straat alles aan om de aandacht te krijgen van zijn ex Khloé Kardashian. TMZ meldt dat Khloé de agressieve Lamar ternauwernood ontvluchtte.

Onderweg naar de fitness werd Khloé plotseling benaderd door een schreeuwende Lamar, die eiste dat ze met hem praatte. Ooggetuigen meldden dat de realityster hem probeerde te negeren. "Ga van me af, ga van me af. Stop. Stop", zou ze tegen hem geschreeuwd hebben.

Toen een omstander haar vroeg of de politie erbij gehaald moest worden reageerde de basketballer boos: "Niemand belt de politie voor Lamar Odom." Nadat Khloé hem vroeg hoe hij wist dat ze daar was, ging ze er met haar auto vandoor. Volgens Radar Online heeft het incident een behoorlijke impact op haar: "Khloé is nog steeds van slag", meldt een bron. "Haar familie raadt haar aan een straatverbod aan te vragen zodat het niet weer voorkomt."

Een bron weet aan People uit te leggen dat de confrontatie kwam nadat Khloé haar telefoonnummer had veranderd om van de eindeloze telefoontjes van haar ex af te komen. Pas nog was de Kardashian juist lovend over haar ex, met wie ze eind 2013 brak wegens zijn drugsgebruik en vreemdgaan. "Hij is de liefde van mijn leven", vertelde ze aan Huffington Post. "We hadden een fantastisch huwelijk."

Khloé Kardashian heeft confrontatie met Lamar
Khloé Kardashian heeft confrontatie met Lamar (Foto: BuzzE)