The Punisher doet zijn ding in Daredevil-setfoto's

Seizoen 2 van Daredevil komt, naar verwachting, in april naar Netflix. Natuurlijk zal dit seizoen the Punisher introduceren in het Marvel Cinematic Universe, in de gedaante van Jon Bernthal. Een eerste blik op zijn verschijning is nu beschikbaar via gelekte setfoto's.

Bernthals betrokkenheid bij de serie werd in juni bekend gemaakt. Hij neemt de rol van Frank Castle op zich, een ex-militair die het uit wraak op zich neemt om mafioso te straffen voor hun daden. Nog weinig is gemeld over hoe de Punisher in het seizoen gaat passen, al heeft showrunner Marco Ramirez aangegeven dat een interne titel voor het seizoen "Daredevil vs. the Punisher" is.

In de setfoto's, gemaakt door de website Just Jared, is Bernthal niet gekleed in een shirt met een groot wit gestileerd doodshoofd erop, zoals het personage bekend staat. Gezien de terughoudendheid om Daredevil een rood duivelsoutfit - of zelfs een superheldennaam - te geven in het eerste seizoen, zou het zelfs kunnen dat die outfit helemaal niet verschijnt, of pas heel laat.

Jon Bernthal als de Punisher
Jon Bernthal als de Punisher

De foto's, dertig stuks in totaal, zijn te vinden bij de bron. Daredevil 2, waarin ook Elektra haar opwachting zal maken, is officieel aangekondigd voor 2016, maar de verwachting is dat de releasemaand gelijk zal zijn aan seizoen 1, wat betekent dat het seizoen in april verwacht zou kunnen worden.