Caitlyn Jenner maakt zwempak-debuut

Caitlyn Jenner heeft één van haar angsten als vrouw overwonnen: het dragen van een zwempak. "Het is eng, omdat je jezelf laat zien", vertelde de realityshow in de nieuwste aflevering van I Am Cait die zondag werd uitgezonden.

Ondanks haar zenuwen maakt Caitlyn haar debuut in een zwempak, zo is te zien in een fragment dat E! News online heeft gedeeld. "Ik kan niet meer naar het zwembad of het strand tenzij ik er één aantrek", zegt Caitlyn.

Caitlyn heeft niet dezelfde smaak als Kim op het gebied van zwemkleding. Tijdens het uitzoeken van een geschikt exemplaar laat ze haar vriendin Jen Richards een zwart zwempak met een heel diep décolleté zien met de opmerking: "Ik hou heel veel van mijn dochter, maar dit is iets dat Kimberly zou dragen." Uiteindelijk kiest Caitlyn voor een asymetrisch wit zwempak.

In de aflevering was ook te zien hoe Caitlyn met een groep transseksuele vrouwen praat. Wanneer één van hen vertelt dat ze meerdere malen is geweigerd voor een verpleegstersopleiding omdat ze transseksueel is, besluit Caitlyn dat ze haar wil helpen met media-aandacht en een studiebeurs.